Επίδοξος ληστής ακινητοποιήθηκε έξω από γνωστό μπαρ στα γεμάτα από κόσμο Ματογιάννια της Μυκόνου και ξυλοκοπήθηκε από το προσωπικό του μαγαζιού. 

Επίδοξος ληστής ακινητοποιήθηκε γυρώ στις 9 το βράδυ έξω από γνωστό μπαρ στα γεμάτα από κόσμο Ματογιάννια και ξυλοκοπήθηκε από το προσωπικό του μαγαζιού. Λίγη ώρα νωρίτερα ο δράστης είχε αρπάξει χρηματικό ποσό από το ταμείο καταστήματος της περιοχής. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός και άρχισε να τρέχει στα στενά προσπαθώντας να διαφύγει.

Έπεσε όμως πάνω στο προσωπικό ενος μπαρ της περιοχής που πήρε τον νόμο στα χέρια του και μαύρισε τον κλέφτη στο ξύλο. Κι όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών που έκαναν την βόλτα τους αμέριμνοι εκείνη την ώρα και έπαθαν σοκ βλέποντας αυτές τις εικόνες!

Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό μεταξύ πολλών που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στην Μύκονο που έρχεται να καταδείξει την σκοτεινή πλευρά του νησιού, αυτή των ληστειών, των μαχαιρωμάτων, των διαρρήξεων και των δυστυχημάτων εξαιτίας της ελλιπούς αστυνόμευσης.

 

Πηγή: protothema.gr