Το κλιμάκιο συναντήθηκε στο Δημαρχείο στο Σπήλι, με τη δημοτική αρχή καθώς και τους προέδρους των τοπικών που επλήγησαν, όπου ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις καταστροφές.

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενο από τον Γραμματέα της Κ.Ο Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και  Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Γραμματέα της Ν.Ε Ρεθύμνου, κ.Μιχάλη Σαρρή, τον Γραμματέα του τομέα περιφερειακής ανάπτυξης, κ.Γιάννη Χαρωνίτη και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ρεθύμνου, κ. Γιάννη Λίτινα πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στον Δήμο Αγίου Βασιλείου προκειμένου να ενημερωθεί επί τόπου για τις επιπτώσεις  της πρόσφατης καταστροφικής πυρκαγιάς.

Το κλιμάκιο συναντήθηκε στο Δημαρχείο στο Σπήλι, με τη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα με το Δήμαρχο, κ.Γ.Ταταράκη, τους αντιδημάρχους, κ.Βασίλη Θεοδωράκη και κ.Αντώνη Τσουρδαλάκη καθώς και τους προέδρους των τοπικών που επλήγησαν, όπου ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις καταστροφές.

Ο Γραμματέας της Κ.Ο Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ , κ.Βασίλης Κεγκέρογλου,ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις πυρκαγιές Αγ.Βασιλείου και Αρκαδίου και δεσμεύτηκε για συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα αφορούν εκτός από τις αποζημιώσεις  και την αποκατάσταση των υποδομών και την ενίσχυση των συστημάτων πρόληψης και άμεσης αντιμετώπισης των πυρκαγιών.

Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας Περιβαλλοντικού Κέντρου Εκπαίδευσης στην Νότια Κρήτη, που θα βελτιώσει την ευαισθησία των πολιτών για το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook