Δυο γυναίκες απο την Κίνα, συνελήφθησαν χθες απο την διεύθυνση αστυνομίας Ρεθύμνο, καθώς παρείχαν υπηρεσίες μασάζ στην παραλία ενω δεν είχαν βιβλιάριο υγείας.

Συνελήφθησαν, χθες (05.08.2016) το πρωί, από αστυνομικούς Υπηρεσιών ταου Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, δύο αλλοδαπές υπήκοοι Κίνας ηλικίας 49 και 50 ετών, για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, πρωινές ώρες της 05.08.2016 πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι σε παραλία του Ρεθύμνου η 49χρονη και η 50χρονη είχαν προβεί στη παροχή αισθητικών υπηρεσιών (μασάζ), σε λουόμενους, στερούμενες  βιβλιαρίου υγείας.

Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook