Την περηφάνια του για τη συμμετοχή δύο “δικών του παιδιών” στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εκφράζει μέσω ανακοίνωσης ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, που μεταφέρει τις θερμές ευχές του στον Μανώλη Μυλωνάκη και την Άννα Ντουντουνάκη.

Αμφότεροι “ρίχνονται” το απόγευμα στη “μάχη”, ο Μυλωνάκης στις 19:00 για το Ελλάδα-Ιαπωνία και η Ντουντουνάκη στις 19:37 στην 4η προκριματική σειρά των 100μ. πεταλούδα γυναικών.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων εν όψει της έναρξης της σημαντικότερης αθλητικής διοργάνωσης στον πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες που φιλοξενούνται στο Ρίο ντε Τζανέιρο θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους τους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος.

Ειδικότερα, αναφορά θέλουμε να υπάρξει σε δύο δικά μας παιδιά. Δύο παιδιά που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, αναδείχτηκαν στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Χανίων, πήραν τις βάσεις για να δημιουργήσουν χάρη στην ικανότητα και το χάρισμα τους αυτό που είναι σήμερα.

Η αναφορά γίνεται στον Χανιώτη Μανώλη Μυλωνάκη, αθλητή υδατοσφαίρισης και στην Χανιώτισσα Αννα Ντουντουνάκη, αθλήτρια κολύμβησης.

Αυτά τα δύο παιδιά νιώθουμε την ανάγκη να τα αποκαλέσουμε «δικά μας». Είναι Χανιωτάκια και κάνουν υπερήφανη όλη την κοινωνία των Χανίων και ειδικότερα τον Ομιλο από τον οποίο προέρχονται. Είναι γέννημα – θρέμμα του μεγαλύτερου ναυταθλητικού σωματείου στην Ελλάδα που «διοχετεύει» για δεκαετίες αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα κλιμάκια Εθνικών Ομάδων σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου. Δεν θα μπορούσε λοιπόν ο Ναυτικός Ομιλος να απέχει από τη μεγίστη διοργάνωση που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Μανώλη και Αννα καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook