Ο Γιώργος Θέος, που τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κισσαμικού.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, που άνηκε στον Λεβαδειακό και αγωνίστηκε ως δανεικός σε Ολυμπιακό Βόλου και Λαμία, ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον Κισσαμικό.

Η ανακοίνωση για την απόκτησή του:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός συνεχίζοντας τη μεταγραφική της ενίσχυση για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Θέο.

Το βιογραφικό του Θέου

Ημερομηνία γέννησης: 22 Αυγούστου 1991
Θέση: Μεσοεπιθετικός

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Παράδεισο Αμαρουσίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Προοδευτική, Αγία Παρασκευή και Αίαντα Σαλαμίνας. Ακολούθησαν η Καλλονή, ο Διαγόρας Ρόδου και ο Φωκικός. Το 2014 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού σε Ολυμπιακό Βόλου και Λαμία.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Ήρθα σε μία ομάδα που πρώτα απ’ όλα είναι υγιής. Έχει καλό προπονητή και όλο το τεχνικό επιτελείο δουλεύει σκληρά σε καθημερινή βάση. Από την πρώτη στιγμή είδα ότι τα παιδιά έχουν δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Πρώτος στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και στη συνέχεια να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook