Μια ακόμα αποχώρηση ερχεται να δώσει σήμερα άλλο ενα χτύπημα στην ήδη πληγωμένη παράταξη του Γιώργου Βούρβαχη.

Ο Πρόεδρος της ομάδας του ΑΟ Περιβολίων κ. Θοδωρής Ορφανίδης, πριν λίγη ώρα με μια λιτή ανακοίνωση δήλωσε την αποχώρηση του από το πλευρό του υποψηφίου για τις εκλογές της ΕΠΣΧ, κ. Γ. Βούρβαχη.

Μάλιστα ο κ. Θ. Ορφανίδης βραβεύτηκε τον περασμένο Φλεβάρη απο την ΕΠΣΧ, για την συνεισφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο, ενώ ήταν μία βασική επιλογή στο ψηφοδέλτιο Βούρβαχη.

Ο κ. Ορφανιδης στην επιστολή του ευχαριστεί τον κ. Βούρβαχη που τον επέλεξε στο ψηφοδέλτιο και αναφέρει οτι ο λόγος που αποχωρεί έγκειται στο θέμα της αντιπαράθεσης που εχει προκύψει ανάμεσα στις δυο παρατάξεις, καθότι ο ίδιος διατηρεί φιλικές σχέσεις και με τις δυο πλευρές.

Βέβαια ο χρόνος αποχώρησης του, προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στον απερχόμενο Πρόεδρο της ΕΠΣΧ, αφού λίγες ημερες πριν τις εκλογές δημιουργεί πάρα πολλα ερωτηματικά για τους πιθανούς πραγματικούς λόγους.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Βούρβαχη για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του.

Μετά από ώριμη σκέψη και βλέποντας την καθημερινή πόλωση και σκληρή αντιπαράθεση που δημιουργείται ενόψει των εκλογών στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, πήρα την απόφαση να αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Χανίων. Η επαγγελματική μου ιδιότητα αλλά κυρίως οι σχέσεις φιλίας που έχω με ανθρώπους και των δύο παρατάξεων, μπαίνουν πολύ πιο πάνω από την κατάληψη μιας θέσης στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΣ Χανίων. Ελπίζω αυτή η πόλωση και η σκληρή αντιπαράθεση που το τελευταίο καιρό κυριαρχεί στο χανιώτικο ποδόσφαιρο να έχει ημερομηνία λήξης την 12η Αυγούστου και η επόμενη μέρα να μας βρει όλους ενωμένους

Θοδωρής Ορφανίδης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook