Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 66χρονου Γιώργου Σεφέρογλού ή Τζώρτζη τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα.

Ο 66χρονος χάθηκε από την περιοχή του Μασταμπά ενώ τις τελευταίες ώρες αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που δείχνει τον αγνοούμενο λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε όλο το νησί με τη συνδρομή εθελοντών ενώ χαρακτηρηστικό για την κινητοποίηση που υπάρχει είναι ότι πολίτες διοργανώνουν συναντήσεις και μετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 66χρονου.

 

Ο Τζώρτζης έχει ύψος 1,85 μ. και είναι ασθενής με άνοια. Έχει  άσπρα μαλλιά και κατά την εξαφάνισή του φορούσε πορτοκαλί πόλο μπλούζα, σορτσάκι και πέδιλα.  Παράκληση της οικογένειας είναι όποιος έχει δει τον ηλικιωμένο να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6972273925 ή με το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα αλλά και στο 1065.

Την ίδια ώρα οι αρχές διερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης μιας 19χρονος από την περιοχή της Χρυσοπηγής στο Ηράκλειο. Η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε την Παρασκευή οπότε και οι δικοί της μετέβησαν σε αστυνομικό τμήμα δηλώνοντας ότι τα ίχνη της 19χρονης έχουν χαθεί. Η καταγγελία διερευνάται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή είχε εξαφανιστεί στο παρελθόν ακόμα δύο φορές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook