Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής συνδυάστηκε η επιστροφή της γυναικείας ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης και τη νίκη απέναντι στην Ηλιούπολη απονεμήθηκε το τρόπαιο του πρωταθλητή στα κορίτσια του Τάσου Παραδά.

Την απονομή πραγματοποίησε ο αλυτάρχης των αγώνων και εκπρόσωπος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Νίκος Λούτας και στη συνέχεια ακολούθησε το… γλέντι από τα κορίτσια του ΝΟΧ στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Χανίων.

Το φύλλο αγώνα με Ηλιούπολη

Ν.Ο. Χανίων-ΓΣ Ηλιούπολη 8-4

Τα 8λεπτα: 2-1, 0-2, 3-1, 3-0

Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Κατσουλάκη, Μαστρομανώλη 1, Γεραρχάκη, Μητράκη, Μπούλα, Αθανασάκη, Λελεδάκη, Ζανιδάκη 3, Πλουμή, Μπαδογιάννη, Σερδάκη, Πενταράκη 4, Παυλοπούλου, Μουζακίτη, Μπονατάκη, Βοζινάκη.

Το ευχαριστήριο του ΝΟΧ:

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί την ΚΟΕ, το ΕΑΚ Χανίων, την ANEK LINES, την εταιρία 3Ε και τον κ. Μποφίλη για τη μουσική κάλυψη των αγώνων.

Επίσης, συγχαίρει θερμά τους προπονητές, Παραδά Τάσο, Μαχαίρα Ηλία και Ζαγουράκη Γιάννη και όλες τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης που κατάφεραν την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook