Η γνωστή δημοσιογράφος, σεναριογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα υιοθέτησε τη μικρόσωμη σκυλίτσα που εγκατέλειψαν στη Χρυσή Ακτή-ένα από τα γνωστότερα σημεία εγκατάλειψης αδέσποτων στα Χανιά- μαζί με τα κουτάβια της, τα οποία κάποιος πέταξε αυτές τις μέρες μέσα σε κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων η σκυλίτσα αυτή είχε σκαρφαλώσει στον κάδο και προσπαθούσε να βγάλει και να σώσει τα κουτάβια της.

Η κυρία Ακρίτα ενημερώθηκε από το διαδίκτυο για το συμβάν και αρχικά επικοινώνησε με το σύλλογο για να υιοθετήσει ένα από τα κουταβάκια. Όταν έμαθε όμως ότι υπήρχε πολύς κόσμος που επιθυμούσε να τα υιοθετήσει, αποφάσισε να υιοθετήσει τη μανούλα και να την εντάξει στην ήδη πολυμελή οικογένεια της που περιλαμβάνει δύο πρώην αδέσποτα κουτάβια-τον Άρη και την Εύα- καθώς και δύο πρώην αδέσποτες γατούλες. Η σκυλίτσα-για την οποία η κυρία Ακρίτα και η οικογένειά της επέλεξαν το όνομα Λίλλη-είναι περίπου 2 ετών και σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει για τη νέα της οικογένεια.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων η σκυλίτσα αυτή, όπως φαίνεται από την όλη συμπεριφορά της,  ήταν δεσποζόμενη και την εγκατέλειψαν μαζί με τα κουτάβια της.

Το ένα κουταβάκι έχει ήδη πάει στην καινούρια του οικογένεια στα Χανιά και τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθεί η υιοθεσία και των άλλων δύο.

 

kourdistoportocali.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook