Πριν από λίγο καιρό οι γονείς ενός 22χρονου έζησαν το χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να ζήσει ένας γονέας. Έχασαν το παιδί τους που άφησε την τελευταία του πνοή στο Μπάλο όπου είχε πάει για ψαροτούφεκο.

Τότε και για όσες ώρες ο νεαρός αγνοούνταν, είχε γίνει μεγάλη κινητοποίηση από λιμενικό και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών-Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Τ.Τ. Κισάμου,για τον εντοπισμό του 22χρονου. 

Η αναζήτηση κατέληξε σε τραγωδία. Οι γονείς του νεαρού, μέσα στον πόνο τους, σκέφτηκαν να ενισχύσουν τους ανθρώπους που προσέτρεξαν να βοηθήσουν στην αναζήτηση του παιδιού τους και κατέθεσαν δωρεές για την αγορά Jet Ski, το οποίο θα μετατραπεί και θα χρησιμοποιηθεί ως διασωστικό από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών-Ναυαγοσωστών Κισάμου.

Σήμερα το σώμα Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών-Ναυαγοσωστών με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τους γονείς του αδικοχαμένου ψαροτουφεκά σημειώνοντας τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών-Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Τ.Τ. Κισάμου, νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημοσίως τους γονείς, συγγενείς και φίλους του Καραβελάκη Νικολάου, ο οποίος πρόσφατα έχασε την ζωή του κάνοντας ψαροντούφεκο. 

Οι δικοί του άνθρωποι, προέβησαν σε κατάθεση χρημάτων (δωρεές) με σκοπό να ενισχύσουν τις προσπάθειες του Τ.Τ. Κισάμου Ε.Ε.Σ. στην απόκτηση ενός Jet Ski, το οποίο θα μετατραπεί και θα χρησιμοποιηθεί ως διασωστικό από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών-Ναυαγοσωστών Κισάμου.

Οι ναυαγοσωστικές ανάγκες στις θαλάσσιες περιοχές του τόπου μας και της ευρύτερης περιοχής είναι μεγάλες, ιδίως την περίοδο του θέρους, και η απόκτηση ενός Jet Ski θα αυξήσει τις δυνατότητες επίβλεψης και διάσωσης στις περιοχές αυτές. 

Ελπίζουμε σύντομα να συμπληρωθεί το εναπομείναν ποσό των 2.500 Ευρώ δια την αγορά του ναυαγοσωστικού αυτού μέσου.             

Ευχή μας και προσπάθεια μας θα είναι το παιδί αυτό, ο Νικόλαος Καραβελάκης, να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τόσο πρόωρα και άδικα έχασε την ζωή του. 

Η αγορά του ναυαγοσωστικού αυτού μέσου θα είναι μνημόσυνο στην μνήμη του.  

    Ευχαριστούμε ιδιαιτέρα τους παρακάτω:
    1.Τους Γονείς
    2. Μαργαριτάκη Αικατερίνη
    3. Γεωργουδάκη Γρηγόρη
    4.Ιακώβου Γιάννη
    5.Λιοδάκη Έλλη
    6.Ανώνυμη
    7.Βουρδουμπάκη Αντώνη
        8.Τζεράκη Παναγιώτη
    9.Βυζιργιανάκη Βενετία
    10.Βασιλειάδου Φωτεινή
    11.Σιγανού Ιωάννα
    12.Αθανασάκης Ευάγγελος
    13.Κτενιουδάκης Αριστείδης
    14.οικ. Μέλλου Ελευθέριου και Πετρουλάκη Ελευθερία
    15.Δαρζέντα Γεωργία
    16.Μπολουδάκη Διονυσία
    17.Σκαράκη Δημήτρη
    18.Φράγκου Βασιλική

Πρόεδρος Ε.Ε.Σ. 
Τοπικού Τμήματος Κισάμου
Μητροπολίτης 
Κισάμου & Σελίνου
Αμφιλόχιος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook