Ηχηρή παρέμβαση με συνέντευξη του Κώστα Πρωτοψάλτη με θέμα τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων.

Ας συστηθούμε

Πρωτοψαλτης Κωστας. Ειμαι αξιωματικος του Π.Ν εν αποστρατεια, παντρεμενος με 3 παιδια απο τα Χανια. Ειμαι ενεργο μελος της ΑΣΠΙΔΑΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (που ειναι το μοναδικο αθλητικο σωματειο αναγνωρισμενο των Ε.Δυναμεων απο το 1984) απο το 2005. Εχω θητευσει σε ολες τις θεσεις Προεδρος επι 4 χρονια, Αντιπροεδρος_Γραμματεας Γ.Δ Σ Εφορος και Γενικος Αρχηγος.

Ποιος ο λόγος της συμμετοχής σας στην ομάδα Βαρουξάκη;

Νομιζω οτι εφτασε η ωρα μετα απο 26 χρονια να δουμε και κατι αλλο στο χανιωτικο ποδοσφαιρο Νεοι ανθρωποι,νεες ιδεες, αλλα με εμπειρια γνωσεις και ικανοτητες, καθαροτητα.

Σε αυτη την προσκληση δεν μπορουσα να μεινω αμετοχος. Η τιμη που μου εκανε να συμμετασχω στον συνδυασμο του ειναι μεγαλη και μου δημιουργει μεγαλες προσδοκιες και ευθυνες.

Σε τι διαφέρει ο συνδυασμός σας από του κ. Βούρβαχη; Τι διαφορετικό θα φέρει;

Νομιζω οτι ο κυκλος τους εχει ολοκληρωθει.Ειμαι ο τελευταιος που θα κρινει τον απερχομενο προεδρο.Εχει 26 χρονια παρουσιας και εχει προσφερει αρκετα ,ουδεις αμφιβαλλει.Γι αυτο τον λογο ψηφισα υπερ του «στα πεπραγμενα» στην Γ.Σ.Δεν τα μηδενιζω ολα. Επισης εχει και καποιους αξιολογους συνεργατες. Ομως η συνεχης παραμονη στην «καρεκλα» εχει δημιουργησει αλαζονικες συμπεριφορες και μεθοδους ανορθοδοξες. Μεθοδοι αποκλεισμου ομαδων και προσωπων,δικονομικα τερτιπια, στα ορια η μη της νομιμοτητας συμπεριφορες απαραδεκτες και αλλα πολλα πρεπει να σταματησουν.

Τι ξεχείλισε το ποτήρι;

Νομιζω ο φωτογραφικος τροπος που περασε τη διαταξη για ΑΕΙ_ΤΕΙ. ο. αποκλεισμος Α.Κουκλακη και κυριως ο τροπος που «απεβαλε» απο την ΓΣ τον Σ.Βαρουξακη. χωρις να ερωτηθουν τα σωματεια Η ΓΣ ειναι η »φωνη» των σωματειων. Αυτη ηταν η αφορμη για ‘μενα να προσπαθησουμε να αλλαξουμε τα πραγματα.

Πιστεύετε ότι θα καταφέρετε να κερδίσετε τη μάχη;

Κοιταξτε η μαχη θα ειναι σκληρη και οσο περναει ο καιρος θα ενταθει. Ελπιζω και παροτρυνω να πρυτανευσει η λογικη και η ηρεμια. Ολοι εξαλλου ειμαστε γνωστοι,φιλοι συγγενεις και κουμπαροι. Δεν υπαρχει λογος πολωσης. Στην ιδια πολη ζουμε, και θα ζουμε. Καθαρες κουβεντες, καθαρες κινησεις και νομιμες κυριως.Τη νομιμοτητα τη εχουμε εξασφαλισει – «εχουν γνωση οι φυλακες».

Κλείνοντας θέλετε να προσθέσετε κάτι;

Εγω θελω να ευχηθω σε ολους καλη επιτυχια, θα ειμαστε η αυριανη διοικηση της ΕΠΣΧ. Αυτό εισπραττω καθημερινα στις επαφες μου με τις ομαδες μας μια ΕΠΣΧ που θα υπηρετει ολα τα σωματεια και οχι τα σωματεια να υπηρετουν την ΕΠΣΧ. Επισης κλεινοντας θελω να πω οτι θα ειμαστε ΕΠΣΧ ολων των ομαδων και οχι του δογματος που βιωνουμε τελευταια: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ»

salos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook