Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ είχε δυναμική παρουσία στην παρουσίαση που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (08/08) στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ LINES η ΠΑΕ Πλατανιάς, με την οποία έχει ξεκινήσει συνεργασία τους τελευταίους μήνες.

Μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, ο προπονητής Γιάννης Κατσούλης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Μπακόπουλος και ποδοσφαιριστές του ΙΝΚΑ έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση.

Ανάμεσά τους και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Χρήστος Παληγεώργος, που είχε αρκετά να πει με παλιούς γνώριμους από το επιτυχημένο πέρασμά του από τους “ερυθρόλευκους”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ:

Μέλη της διοίκησης της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, οι προπονητές κ.κ. Κατσούλης και Μπακόπουλος, καθώς και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, παρέστησαν στην εκδήλωση της ΠΑΕ Πλατανιάς στο συνεδριακό κέντρο της ΑΝΕΚ.

Ανάμεσά τους και ο Χρήστος Παληγεώργος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παλιούς φίλους από την ομάδα του Πλατανιά.

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εύχεται στην ομάδα του Πλατανιά καλή πορεία στη Super League και επάξια εκπροσώπηση της Κρήτης στην κορυφαία κατηγορία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook