Τελευταία ενημέρωση 19:30

Ο 17χρονος είπε στους γονείς του πως θα μείνει σε ξενοδοχείο στην παλιά πόλη των Χανίων αλλά μετά δεν έδωσε σημεία ζωής.

Τέλος καλό όλα καλά για έναν 17χρονο Βρετανό ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Κυριακή με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γονείς του που είναι στην Πελοπόννησο.

Τελικά και ενώ είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στην αστυνομία των Χανίων, πριν απο λίγη ώρα ο 17χρονος επικοινώνησε με τους γονείς του και τους είπε πως είναι στο…Ρέθυμνο.

Στο μεταξύ από νωρίς το πρωί εκπρόσωποι του Προξενείου της Μ.Βρετανίας από το Ηράκλειο, επικοινωνούσαν με ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή γύρω από την πλατεία της Μητρόπολης των Χανίων ζητώντας πληροφορίες για τον 17χρονο.

Μάλιστα το μεσημέρι, δύο άντρες κρατώντας φωτογραφία του 17χρονου πήγαν στα ξενοδοχεία και στα καταλύμματα, αναζητώντας πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Flashnews.gr, ο 17χρονος ήρθε για διακοπές με τους γονείς του στην Ελλάδα πριν από αρκετές ημέρες και ενώ ευρίσκοντο στην Πελοπόννησο τους είπε πως θα πάει με το ποδήλατό του, μόνος του στα Χανιά.

Αρχές Αυγούστου αναμενόταν να είναι στα Χανιά και όπως τους είπε θα διέμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της πλατείας Αθηναγόρα (Μητροπόλεως).

Όμως στην συνέχεια δεν ξαναεπικοινώνησε, ενώ στην προσπάθειά των γονιών του να του τηλεφωνήσουν δεν απαντούσε καθώς όπως είπε μετά, είχε χάσει το κινητό του τηλέφωνο.

Τελικά η λαχτάρα που πήραν οι γονείς είχε αίσιο τέλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook