Ο Κισσαμικός κέρδισε τις εντυπώσεις και το φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά (2-1) στο Μάλεμε, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο του τεστ προετοιμασίας.

Από την άλλη ο Πλατανιάς, που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και είχε τέσσερα δοκάρια, έδειξε ότι θέλει ακόμα κάποιες βελτιώσεις για να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάντζης, όπως και πέρσι που είχε βάλει τα δύο γκολ του Κισσαμικού στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων, βρήκε ξανά δίχτυα, στο 39’ για το 0-1 έπειτα από εκπληκτική πάσα με το “τακουνάκι” του Θέου σε σέντρα του Τσερκέζου, ενώ το 0-2 έγινε στο 47’ με τον υπό δοκιμήν Βραζιλιάνο Τιάγκο Σίλβα, που είχε δοκάρι στο 49’.

Ο Ντιλαβέρ, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία, μείωσε σε 1-2 για τον Πλατανιά στο 88’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Τα δοκάρια… σημάδεψαν για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου οι Γιακουμάκης (14’ και 44’), Τσουράκης (37’).

Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Σινιοράκης-Καλφάκης
4ος διαιτητής: Ούτας

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου (46’ Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος (46’ Κουλιμπαλί), Κάργας (46’ Πριντέτα), Καρυπίδης (46’ Μπανανά), Βάντερσον (73’ Ζίκο), Γκνιάτιτς (46’ Μουνάφο), Στανισάβλιεβιτς (46’ Ντεβέσα), Μενδρινός (46’ Γουνδουλάκης), Τσουράκης (46’ Ηλιάδης), Μανούσος (46’ Ντίνας), Γιακουμάκης (46’ Ντιλαβέρ).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης (46’ Γκέκας), Τσερκέζος (46’ Παγώνης), Παντελάκης, Σταθάκης (46’ Ραπτάκης), Τσοντάκης (46′ Κουρέλλας), Σελινιωτάκης (46’ Αντωνιάδης), Ενγκουέμ, Πέεφ (46’ Τιάγκο Σίλβα), Θέος (46’ Κίκε), Βλάχος (46’ Μίλιτς), Μάντζης (70’ Φυντικάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook