Ο  Αθλητικός Σύλλογος Υγείας διοργανώνει την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 για δεύτερή χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης (21χλμ) και για τρίτη χρονιά τους αγώνες δρόμου Arkalochori Street Run 5χλμ – 10χλμ – 1000 μέτρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.

Στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε  φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών!

Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία  η άσκηση. Αυτό άλλωστε, είναι το μήνυμα που προβάλει τοσο το πρώτο βίντεο που κυκλοφορησε λιγες ημέρες πριν οσο και το πιο πρόσφατο που βλέπουμε απλούς καθημερινούς ανθρώπους απο την Κρήτη που μέσα απο χιουμοριστικούς διαλόγους προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα για το ποσο σημαντική ειναι η άσκηση για την υγεία.

Ένας διάλογος τριών παραδοσιακών Κρητικών σε ενα παραδοσιακό καφενείο, με γνήσια Κρητική προφορά και περίσσια παλικαριά που έκανε πολλούς να γελάσουν. Για όσους δεν έχουν μάθει καλά την Κρητική διάλεκτο , οι διοργανωτές φρόντισαν να προσθέσουν υπότιτλους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook