Μια εκπληκτική εμπειρία θα έχουν την δυνατότητα να αποκομίσουν όσοι συμμετάσχουν στο 9ημερο test event που διοργανώνη η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Μια διαδρομή 3.000 χιλιομέτρων με αφετηρία τα Μετέωρα. Οι αναβάτες θα περάσουν μέσα απο Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία , Κροατία, Βοασνία- Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο και Αλβανία. 

Μάλιστα την 3η ημέρα του ταξιδιού οι αναβάτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν απο κοντά αγώνα MOTOGP στην πίστα Tisano.

  • 7 χώρες

  • 3.000 km

  • 25 SYM scooters GTS, CITYCOM, MAXSYM

Για 3η συνεχή χρονιά η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. διοργανώνει ένα 9ήμερο test event για τους αναβάτες και τα scooter της. Εικοσιπέντε (25) SYM scooters, από μέλη του δικτύου της SYM στην Ελλάδα, θα ξεκινήσουν από τα Μετέωρα και μέσω Ηγουμενίτσας θα περάσουν απέναντι στην Ανκόνα της Ιταλίας κάνοντας το γύρο της Αδριατικής.

Μία διαδρομή 3.000 χιλιομέτρων, χαράχθηκε μέσα από Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο και Αλβανία, δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του δικτύου να αποκτήσουν μεγαλύτερες οδηγικές εμπειρίες με τα scooters της SYM και να συσφίξουν τις μεταξύ τους σχέσεις με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών, εμπειριών και κατά συνέπεια την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση του κοινού για τις δυνατότητες των scooters της SYM. 

Ξεχωριστή στιγμή, η παρακολούθηση από κοντά, αγώνα MOTOGP στην πίστα του MISANO, την 3η ημέρα του ταξιδιού.

Το κατάστημα  ΜΟΡΤΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, με έδρα ΧΑΝΙΑ, θα συμμετέχει στο 3οSYM ROADTRIP - ADRIATIC 2016, με ένα SYM MAXSYM 600i ABS.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το καθημερινό πρόγραμμα του ταξιδιού, θα βρείτε στην ιστοσελίδα  www.roadtrip2016.sym.gr ενώ κατά τη διάρκειά του, θα αναρτάται πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το SYM ROAD TRIP - ADRIATIC 2016, είναι το 3ο ταξίδι που οργανώνει η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Δείτε πληροφορίες από τα προηγούμενα road trips της SYM στο www.roadtrip.sym.gr