Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης, μίλησε για λογαριασμό του Πλατανιά μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Κισσαμικό.

Το δεξί… χέρι του έμπειρου προπονητή ανέφερε ότι το ζητούμενο από τα φιλικά παιχνίδια είναι να γίνονται λάθη για να τα διορθώσει η ομάδα και να είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα φιλικό, το πρώτο που παίζουμε στην Ελλάδα, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Κισσαμικός που είναι πολύ αξιόλογη. Πιστεύω ότι μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ χαλαροί. Δεν είχαμε πραγματική διάθεση για να διεκδικήσουμε τη νίκη, παρόλα αυτά στο α’ ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες όπου αν γινόντουσαν γκολ θα είχαμε τώρα μία άλλη κριτική για το παιχνίδι. Πάνω απ’ όλα ήταν ένα φιλικό. Πρέπει όμως να γίνονται λάθη για να μπορούμε να τα διορθώνουμε και να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι και το ζητούμενο».

Για το αν αυτά τα λάθη εντοπίζονται στην άμυνα: «Όταν δέχεσαι γκολ πιστεύω ότι φταίνε όλοι. Δεν είναι προσωπικό ή ατομικό το λάθος για να το χρεώσεις σε κάποιον. Ολοι ευθύνονται».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το επιθετικό κομμάτι της ομάδας του: «Όταν θες να διορθώσεις κάποια πράγματα στο επιθετικό κομμάτι είναι να καταφέρεις να δημιουργείς. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, η ομάδα δεν παρουσίασε αξιόλογα πράγματα στη δημιουργία, αλλά τουλάχιστον το θετικό είναι ότι είχαμε πολλές ευκαιρίες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook