Αποκαλύψεις για τη δράση 4 γυναικών που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας και κατηγορούνται για αντιποίηση στολής, απάτη και απόπειρα κλοπής. Προσποιούμενες τις καλόγριες εξαπατούσαν πολίτες και αφαιρούσαν αντικείμενα από σπίτια.

Όλα αυτά, σύμφωνα με το kosmoslarissa.gr, από 4 γυναίκες, ηλικίας 23, 40, 48 και 54 ετών αντίστοιχα, που όπως διαπιστώθηκε είχαν καθημερινό σχέδιο για να πλουτίζουν: κάποιες πουλούσαν εκκλησιαστικά είδη και οι υπόλοιπες έμπαιναν σε σπίτια και τα άδειαζαν!

Χθες το μεσημέρι στην Ελασσόνα, δύο από τις δράστιδες ντυμένες καλόγριες, πούλησαν σε 67χρονο μία ξύλινη εκκλησιαστική εικόνα Αγίου, αντί του ποσού των 10 ευρώ. Την ίδια ώρα και σε κοντινό σημείο, οι άλλες δύο «καλόγριες» μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα σε ισόγεια κατοικία 46χρονης, με σκοπό την κλοπή. Έγιναν αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 42 εικόνες Αγίων, 178 σταυρουδάκια, 25 κομποσκοίνια και 195€. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook