Κάντε μια ευχάριστη στάση στο Smile Streat Café, στο Φόδελε και εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα για να συνεχίστε τη διαδρομή σας.

Το κατάστημα Smile Streat Café, προσκαλεί τους ταξιδιώτες που διασχίζουν την Εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνης, να κάνουν μια ευχάριστη στάση στον ολοκαίνουριο χώρο του, που ανοίγει τις πύλες του στις 14 Αυγούστου, στα σύνορα Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος του Φόδελε (δίπλα στο βενζινάδικο Shell).

Φιλοδοξία του Smile Streat Café, είναι να προσφέρει στο κοινό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, υψηλού επιπέδου καφέ & ροφήματα, πληθώρα από σνακς, καθώς και μαγειρευτό φαγητό από την κουζίνα τους. Φυσικά αν βιάζεστε, προσφέρονται και υπηρεσίες take away, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις, κατά την διάρκεια της διαδρομής σας.

Από τις 14 Αυγούστου, το Smile Streat Café, σας υποδέχεται με ένα πλατύ χαμόγελο και διάθεση για να κάνει το ταξίδι σας πιο ευχάριστο. Αυτή είναι άλλωστε και η βασική φιλοσοφία του.

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και με άνετο πάρκινγκ, κάντε μια στάση στον ολοκαίνουριο χώρο που ετοιμάστηκε με πολύ μεράκι και φροντίδα.

Χαρίστε απλά το καλύτερο χαμόγελο σας και με αφορμή τη γνωριμία σας, το Smile Streat Café θα σας προσφέρει στις 14 & 15 Αυγούστου, όλους τους καφέδες και τα σνακ εντελώς δωρεάν.

Σε μια δύσκολή εποχή, όπου η έννοια «προσφορά» έχει ιδιαίτερη σημασία, το Smile Streat Café, επενδύει στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και φιλοδοξεί να γίνει η ευχάριστη στάση της διαδρομής σας.

Και μην ξεχνάτε! Να χαμογελάτε και να οδηγείτε πάντα με προσοχή.

Smile Streat Café
Ε.Ο. Ηρακλείου-Ρεθύμνου, Φόδελε

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook