Αντίθετη στη δημιουργία κέντρου μεταναστών και προσφύγων είναι η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων σημειώνοντας σε ανακοίνωσή της, ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι απολύτως καταστροφικό για την Κρήτη και τα Χανιά.

Στην ανακοίνωσή τους οι ξενοδόχοι, με αφορμή την αυριανή σύσκεψη των δημάρχων του νησιού υπό την παρουσία Μουζάλα στο Ηράκλειο, ζητούν από τον δήμαρχο Χανών να λάβει υπόψιν του τις αντιδράσεις που υπάρχουν και την προοπτική όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά «ενός δήμου κατεστραμμένου αν προχωρήσει η δημιουργία hot spot στα Χανιά»

Η ανακοίνωση της Ένωσης έχει ως εξής:

Η Ένωση ξενοδόχων Νομού Χανίων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία, κοινωνία και προοπτική του τόπου μας είναι απολύτως αντίθετη στην δημιουργία κέντρου μεταναστών στο νομό Χανίων.

Μια τέτοια εξέλιξη θα καταστρέψει τουριστικά και οικονομικά τον νομό μας και την Κρήτη, ενώ θα έχει περαιτέρω συνέπειες στην εθνική μας οικονομία.

Γνωρίζοντας τι συμβαίνει στα νησιά του Βορείου Αιγαίου όπως και την Κω, θεωρούμε ότι οποιαδήποτε συζήτηση για κέντρο μεταναστών, πόσο μάλλον η υλοποίηση της, θα είναι απόλυτα καταστροφική για την Κρήτη και τα Χανιά. 

Ο δήμαρχος Χανίων κύριος Βάμβουκας, ο οποίος αύριο θα συναντηθεί με τον αρμόδιο υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής , κύριο Μουζάλα, να λάβει υπόψιν του όλα τα παραπάνω όπως επίσης και την προοπτική ενός δήμου κατεστραμμένου αν προχωρήσει η δημιουργία hot spot στα Χανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook