Με κάθε επισημότητα ο Αντώνης Δρακόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Χανιά, κάτι που είχε παρουσιάσει το Flashnews.gr από τις 16 Ιουλίου.

Στην ομάδα επιστρέφει και ο Θοδωρής Γκάτζιος που ήταν γυμναστής όταν επιτεύχθηκε η ιστορική άνοδος στη Football League.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή και κάτοχο διπλώματος UEFA PRO Αντώνη Δρακόπουλο.

Ο Αντώνης Δρακόπουλος επιστρέφει ξανά στα Χανιά καθώς έχει διατελέσει προπονητής ξανά στον σύλλογο την περίοδο 2006-2007.

Έχει μεγάλη εμπειρία καθώς στο παρελθόν ανήκε στο προπονητικό επιτελείο καταξιωμένων προπονητών. Ξεκίνησε στην Προοδευτική με τον Λάκη Πετρόπουλο (Β’ Εθνική) ακολούθησε ο Μανδραϊκός την επόμενη χρονιά ενώ στην συνέχεια, μεταπήδησε στον Ολυμπιακό και στο προπονητικό επιτελείο του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον οποίο ήταν μαζί και στον ΠΑΟΚ. Επίσης την εποχή που ανήκε στον Ολυμπιακό συνεργάστηκε και με τον Νορβηγό Τρόντ Σόλιντ. Την περίοδο 2002-04 πέρασε και από την ΑΕΚ ενώ στο τότε περιφερειακό πρωτάθλημα (2006/07) ήταν προπονητής του ΑΟ Χανιά.

Η συνέχεια τον βρήκε στην Γ’ Εθνική με Κεραυνό Κερατέας ΠΑΣ Πρέβεζας, Αναγέννηση Σερρών και Ρούβα για να μετακομίσει στην συνέχεια στο προπονητικό επιτελείο  των Πανιώνιου, Πανηλειακού Ολυμπιακού Βόλου και Καλλιθέας στο πλευρό του Νίκου Παντέλη.

Επίσης ο ΑΟ Χανιά ανακοινώνει και την έναρξη συνεργασίας με τον Θοδωρή Γκάτζιο ο οποίος και αυτός επιστρέφει στην ομάδα του ΑΟ Χανιά με την οποία είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Γ’ εθνική στην Football League.

Ο Θοδωρής Γκάτζιος ήταν προπονητής εθνικών ομάδων του στίβου στα σπριντ και έχει συμμετοχές και διακρίσεις σε Ολυμπιάδες.

Η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε  αμέσως μετά την Ολυμπιάδα του Πεκίνο. Είναι κάτοχος ειδικότητας στο ποδόσφαιρο του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΤΕΕΦΑ) με άριστα (ισότιμο UEFA B)

Ακολουθούν οι ομάδες στις οποίες και έχει εργαστεί  σαν βοηθός προπονητής και υπεύθυνος της φυσικής κατάστασης της ομάδας

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook