Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπήκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή την τοποθέτηση του αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. «Στο Υπουργείο Υγείας ‘νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη’» αναφέρει η Χαρ.Τρικούπη, καταγγέλλοντας «προκλητική παρανομία» και «περιφρόνηση της δικαιοσύνης».

Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το άρθρο 11 TOY N.4118/2013 «δεν δύναται να κατέχει θέση διοικητή ή αναπληρωτή διοικητή νοσοκομείου όποιος εργάζεται ή υπηρετεί στο νοσοκομείο αυτό».

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ενοποιήθηκαν με το άρθρο 2 του N. 4052/2012. 

«Αποτελούν ενιαίο νομικό πρόσωπο με ενοποιημένο οργανισμό, σύμφωνα με την Y4A/OIK.123786/31-12-2012. Πρόκειται για Kοινή Υπουργική Απόφαση που μιλάει για ένα νομικό πρόσωπο, μία έδρα, ένα AΦM» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, καταγγέλλοντας πως «στη Λάρισα διορίστηκε Αν. Διοικητής νοσηλευτής του Παν. Νοσοκομείου Λάρισας, με πρόσθετα προσόντα, την ιδιότητα του ακτιβιστή οικολόγου βιοκαλλιεργητή».

«Το αξιοσημείωτο δεν είναι μόνο η προκλητική παρανομία και η περιφρόνηση της δικαιοσύνης έτσι και αλλιώς στο Υπουργείο Υγείας ‘νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη’, το θέμα είναι ότι στέρεψαν και οι διαθέσιμοι και πλέον ψάχνουν στα αζήτητα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook