Με 15 ποδοσφαιριστές και υπό τις οδηγίες του Αντώνη Δρακόπουλου και του Θοδωρή Γκάτζιου ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Α.Ο. Χανιά.

Το «παρών» έδωσε και ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδας Γιώργος Μελάς, που τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη ήταν οι:

Σινγκ-Αμράτζ Λαλλί (Ινδός τερματοφύλακας με καταγωγή από τον Καναδά-ημ. γέννησης 18/02/1992, πρ. ομάδα Ζάκυνθος)
Αλέξανδρος Ζέρης (δεξιός μπακ-ημ. γέννησης 26/02/1994, πρ. ομάδες ΑΕΛ, Ολ. Βόλου, Παναιτωλικός Κ20, Νίκη Βόλου)
Γιάννης Λίτσης (αμυντικός-ημ. γέννησης 30/05/1989, πρ. ομάδες Απόλλων, Ερμιονίδα, Παναχαϊκή, Βύζας, Αίας Σαλαμίνας, Εθνικός, Πεύκη)
Νίκος Γκεμίσης (μέσος-ημ. γέννησης 21/10/1989, πρ. ομάδες Κηφισιά, Πανελευσινιακός, Ηρακλής Ψαχνών, Βύζας, Εθνικός Αστέρας, Κορωπί, Θρασύβουλος, Κεραυνός Κερατέας, Μαρκό, ακαδημίες Ολυμπιακού)
Γιώργος Λύρας (μεσοεπιθετικός-ημ. γέννησης 23/06/1994, πρ. ομάδες Ιάλυσος, ΑΕΛ, Φωστήρας, Βατανιακός, Ολυμπιακός Κ20)
Νίκος Μπέλερης (μέσος-ημ. γέννησης 26/04/1991, πρ. ομάδες Φωστήρας, Βύζας, Προοδευτική)
Μοχάμεντ Αμπντούλ Λατίφ (Γκανέζος μέσος-ημ. γέννησης 22/01/1990, πρ. ομάδες Ιλβ Φινλανδίας, Μουνάνα Γκαμπόν, Ασάντι Γκολντ Γκάνας, Άκρα Γκρέιτ Ολύμπικς Γκάνας, Ντανμπορτ Γκάνας)
Αινείας Καλογέρης (μέσος-ημ. γέννησης 09/10/1990, πρ. ομάδες Σπάρτη, Αστέρας Μαγούλας, Παναργειακός, ΑΕΚ, Θήβα, Χερσόνησος, ακαδημίες ΑΕΚ)
Σπύρος Ανδρέου (μέσος-ημ. γέννησης 30/10/1995, πρ. ομάδες Θύελλα Μεγαλοχωρίου, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου)

Από την Κ19
Μανόλης Λουλουδάκης (τερματοφύλακας-ημ. γέννησης 09/03/1998, πρώην ομάδες Α.Π. Σούδας, Ποσειδών Τσικαλαριών)
Μίλτος Καζάκος (επιθετικός-ημ. γέννησης 31/01/1998, πρ. ομάδες Πλατανιάς Κ17, Άρης Σούδας)
Παναγιώτης Λαμπάκης (αμυντικός-ημ. γέννησης 01/09/1999, πρ. ομάδες Κρ. Αστέρας, Νέοι Χανίων)
Γιάννης Κοκολάκης (επιθετικός-ημ. γέννησης 10/08/1999, πρ. ομάδες Πλατανιάς Κ15, Α.Ε. Κυδωνίας)
Μανόλης Κρασουδάκης (αμυντικός, ημ. γέννησης 23/08/1997, πρ. ομάδες Πλατανιάς Κ20, Κ17, Κ15, Γρανίτης)
Θοδωρής Πλατινάκης (επιθετικός, ημ. γέννησης 30/01/1998-πρ. ομάδες Κισσαμικός Κ19, ΑΟΧ Κ19, Πλατανιάς Κ20, Κ17)

Οι δηλώσεις του Μελά

Ο νέος διοικητικός ηγέτης της ομάδας Γιώργος Μελάς στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης δήλωσε τα εξής: «Το παλέψαμε, οικογενειακά, όλοι μαζί χρειάζεται συσπείρωση και πάμε για το καλύτερο. Πιστεύουμε πολύ στον ΑΟΧ, πιστεύουμε στον κόσμο και θέλουμε όλοι να μαζευτούμε στο γήπεδο για να δούμε κάτι καλύτερο. Είχαμε ξεκινήσει τις κινήσεις μας από πριν, είχαμε έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους εδώ στο νησί απλά υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα τα οποία δεν τα γνωρίζει ο κόσμος και τα οποία τα έχουμε ξεπεράσει και θεωρώ ότι είμαστε πριν το θαύμα να ξεκινήσουμε όλοι μαζί. Θεωρώ ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια γιατί η ομάδα είναι δικιά του, του ανήκει και ουσιαστικά εμείς ήρθαμε εδώ για να βάλουμε μια τάξη σε αυτό που υπήρχε γιατί δεν υπήρχε κάτι, βρήκαμε χάος σε όλα τα επίπεδα και θεωρώ ότι αν θέλει η ομάδα να πάει καλά, γιατί η ομάδα ανήκει στον λαό των Χανίων θα πρέπει να μας στηρίξει γιατί εμείς έχουμε ουσιαστικά την ανάγκη τους και τους θέλουμε δίπλα μας. Αυτή είναι η αλήθεια, σε όλα τα επίπεδα».

Για το χάος που βρήκε: «Οφειλές, δεν βρέθηκε τίποτα, δεν υπήρχαν χαρτιά  φάκελοι, υπήρχε ένα χάος και θέλαμε όλα αυτά να τα βάλουμε σε μια σειρά και τα χρέη είναι ένα πολύ μεγάλο νούμερο».

Οι δηλώσεις του Δρακόπουλου

Ο προπονητής του Α.Ο. Χανιά, Αντώνης Δρακόπουλος, δήλωσε τα εξής: «Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν πίστευε ότι η ομάδα θα ξεκινήσει κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια από το «μηδέν» και θέλουμε αρκετή δουλειά, υπομονή και να είναι δίπλα μας με κατανόηση ο κόσμος. Είμαι επαγγελματίας ο ΑΟ Χανιά ήταν η πρώτη μου ομάδα που ξεκίνησα την καριέρα μου ως πρώτος προπονητής και αυτό θεωρώ ότι είναι όπως η πρώτη σχέση που κάνουμε, δεν ξεχνιέται πάντα παραμένει μια αγάπη. Το θέμα είναι ότι είναι δύσκολα, θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και λέω πάλι το μυστικό είναι μόνο η δουλειά. Δουλειά και πάλι δουλειά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα ανταγωνιστική και κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά. Σίγουρα ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας βέβαια υπάρχει χρόνος όσο αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος, είναι και το κύπελλο που είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς έχουμε ένα στόχο πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και αυτό είναι το οποίο θα κοιτάξουμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook