Μία είδηση που πέρασε στα ψιλά, παρότι δημοσιεύθηκε από τα ΜΜΕ, αλλά χάθηκε στον απόηχο των γεγονότων της βραδιάς των εκλογών, ήταν η παρουσία περίπου 15 μπράβων τις ημέρες πριν τις εκλογές της ΕΠΣΧ.

Η παρουσία τους ήταν γνωστή στους ανθρώπους που μετείχαν έμμεσα ή άμεσα στις εκλογές, επρόκειτο για απεσταλμένους εξ Αθηνών και Θεσσαλονίκης προκειμένου να συμμετάσχουν με τον “δικό τους τρόπο” στις εκλογές, με τον τρόπο που δρουν οι άνθρωποι της νύχτας.

Άγνωστα τα κίνητρα αυτών που τους έστειλαν, αλλά σίγουρα δεν ήρθαν για να υποστηρίξουν την παράταξη του νικητή Στέλιου Βαρουξάκη και αυτο φάνηκε όταν τους επιτέθηκαν φραστικά λίγο πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας την περασμένη Παρασκευή έξω από το ξενοδοχείο Avra City της οδού Τζανακάκη στα Χανιά.

Εικάζεται ωστόσο ότι καταλυτική ήταν η παρέμβαση σε αυτήν την περίεργη ομάδα  του γνωστού καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρού, που με τον δικό του τρόπο κατάφερε να μην υπάρξουν περαιτέρω έκτροπα. 

Μάλιστα τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά την ανάδειξη του Στελιου Βάρουξακη ως νικητή των εκλογών, εμμέσως πλην σαφώς ο Μανωλης Κονταρος έδωσε το μήνυμα λέγοντας: “…λυπάμαι που έγιναν λάθη που δεν αρμόζουν στην κουλτούρα της Κρήτης αλλά συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι..”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook