Συγχαρητήριο μήνυμα στον 26χρονο αθλητή των κρίκων που φέρνει το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο στην Ελλάδα, Λευτέρη Πετρούνια απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η κορύφωση της ήδη λαμπρής αθλητικής σας πορείας με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες σας αναδεικνύει σε πραγματικό υπόδειγμα Αθλητή αλλά και Ανθρώπου.

» Η Πατρίδα μας, και ιδίως η γενιά σας, είναι υπερήφανη για σας. Η Παναγία νά ‘ναι πάντα δίπλα σας και να σας δυναμώνει σ’ όλους τους μελλοντικούς αγώνες σας» αναφέρει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος.

«Φοβερός συνδυασμός δύναμης, ευλυγισίας και ψυχραιμίας!! Μπράβο Λευτέρη!!» αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter για την κατάκτηση του χρυσού μεταλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους. Ανήμερα της Παναγίας οι απανταχού Έλληνες γιόρτασαν μία ακόμη τεράστια επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού. Μπράβο Λευτέρη, για άλλη μία φορά ο Εθνικός μας Ύμνος θα ακουστεί από την Βραζιλία χάρη σε σένα!» αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια!!! Μπράβο!!! Η Ελλάδα δεύτερο χρυσό, ξεκινάμε πάλι…» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook