Στην πόλη του Ρεθύμνου θα “χτυπήσει” η καρδιά της Κρητικής διαιτησίας σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη με αφορμή τα τεστ των διαιτητών 3ης και 4ης κατηγορίας ενώ μετά το τέλος των αγωνιστικών τεστ θα ακολουθήσει ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό Party με τον Dj Valentino.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των αγωνιστικών τεστ:

Σεμινάρια 2016 – 2017

Μετά τα χειμερινά παγκρήτια τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο Ρέθυμνο, για δεύτερη συνεχόμενη φορά έρχονται πάλι οι εξετάσεις στο Ρέθυμνο με την παρουσία της ΚΕΔ – ΕΠΟ να πραγματοποιήσουν τα σεμινάρια 2016 – 2017 περιφέρειας ΚΡΗΤΗΣ για διαιτητές, βοηθούς Διαιτητές, Παρατηρητές και Εκπαιδευτές 3ης και 4ης Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα :

Την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Τόπος Διεξαγωγής:
Αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου Μελιδονίου Ρεθύμνου, με ώρα προσέλευσης 13:00-14:00.

Συμμετέχοντες :
Παρατηρητές 3ης και 4ης κατηγορίας, νέοι παρατηρητές, νέοι εκπαιδευτές (που δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία), των Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων.

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Τόπος Διεξαγωγής:
Αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου Μελιδονίου Ρεθύμνου, ώρα προσέλευσης σεμιναρίου και γραπτών εξετάσεων 11:00-13:00.

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν τις πρωινές ώρες στο γήπεδο Περάματος Ρεθύμνου (σύμφωνα με τις αντίστοιχες ώρες προσέλευσης που έχουν κοινοποιηθεί από την ΚΕΔ-ΕΠΟ μέσω της Ε.Δ. των ΕΠΣ ΚΡΗΤΗΣ)

Συμμετέχοντες:

Διαιτητές 3ης και 4ης κατηγορίας, βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας, νέοι διαιτητές 4ης κατηγορίας, νέοι βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας, διαιτητές και βοηθοί διαιτητές γυναικείων πρωταθλημάτων, των Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την εκδήλωση:

Με αφορμή τη παρουσία της Κ.Ε.Δ και του Δντη Ανάπτυξης Διαιτησίας κ. Βασάρα Κύρου , ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου διοργανώνει ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό Party στο Jungle Bar (Σταμαθιουδάκη 51) στον Κουμπέ Ρεθύμνου.

Οι μουσικές επιλογές θα είναι χορευτικές, με την επιμέλεια στα Decks τον έμπειρο D.J Valentino σε μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου θα βραβεύσει αρκετούς προσκεκλημένους από το χώρο του ποδοσφαίρου σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 και ώρα 19:00
Τιμή εισόδου : 10,00 €
(Περιλαμβάνει ποτό και εδέσματα)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook