Ο ΟΦΗ τα έχει βρεί στο οικονομικό με τον Πατρικ Βουό για συμβόλαιο ενός έτους και στην κρητική ομάδα περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων για να προχωρήσουν στην οριστική συμφωνία.

Αν όλα πάνε καλά μέχρι το Σάββατο, αναμένεται να έχει τελειώσει το ζήτημα. «Η μεταγραφή του φορ είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας και θα πρέπει να προσεχθεί κάθε λεπτομέρεια» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Πατρικ Βουό αναφέρει:

«Ο Πατρίκ Βουό βρέθηκε την Τετάρτη (17/8) , μαζί με τον μάνατζερ του Στέλιο Βραδέλη, στα γραφεία του ΟΦΗ, για τις τελικές συζητήσεις που αφορούν την συμφωνία του με τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ τα έχει βρεί σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, σε ότι αφορά στο οικονομικό κομμάτι, για ένα χρόνο. Η συμφωνία με τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό, αναμένεται να ενεργοποιηθεί, μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το Σάββατο, αναμένεται να έχει τελειώσει το θέμα. Η μεταγραφή του φορ, είναι πολυ σημαντική για την ομάδα και θα πρέπει να προσεχθεί κάθε λεπτομέρεια. Μέχρι τότε, ο Βουό θα κάνει προπονήσεις με τον ΟΦΗ,  ώστε ο Νίκος Νιόπλιας να έχει μια εικόνα, απο την αγωνιστική κατάσταση του δυναμικού επιθετικού».
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook