Προχωρώντας σε μια σεμνή κίνηση, η Π.Υ. Κισσάμου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καντάνου εκφράζουν το δικό τους “ευχαριστώ” απέναντι σε όλους όσοι βοήθησαν τις δυνάμεις της πυροσβεστικής στην κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε τον Δεκαπενταύγουστο στον Άναβο του δήμου Καντάνου Σελίνου.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο της Πυροσβεστικής:

“Η Διοίκηση και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου και του Πυρ/κου Κλιμακίου Καντάνου, μετά την πολύωρη κατάσβεση των δύο μεγάλων δασικών πυρκαγιών που ξέσπασαν στις 15 Αυγούστου 2016, στην περιοχή του Άναβου του Δήμου Καντάνου Σελίνου και στην περιοχή Μύλοι του Δήμου Κισσάμου, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση βοήθησαν τις Πυροσβεστικές δυνάμεις για την καταστολή των ανωτέρω πυρκαγιών.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους Εθελοντές Πυροσβέστες, τον Δήμο Καντάνου Σελίνου, τον Δήμο Κισσάμου, τον Δήμο Πλατανιά, τους Αντιδημάρχους Βακάκη Γεώργιο και Ξυπολιτάκης Εμμανουήλ που ήταν δίπλα μας καθ’ όλη την διάρκεια της κατάσβεσης, καθώς και τους ιδιώτες κ. Πετράκη Εμμανουήλ, Πετράκη Στυλιανό, Μαρινελάκη Μιχαήλ, Σηφάκη Πολυχρόνη και Σημαντηράκη Παναγιώτη, για την αμισθί προσφορά τους σε υδροφόρα και άλλου είδους οχήματα.”   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook