Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ νίκησε και τη δεύτερη ομάδα του τοπικού Χανίων, που αντιμετώπισε σε διάστημα δύο ημερών, δείχνοντας καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 5-1 της Παλαιόχωρας, που έχει υψηλές βλέψεις στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΧ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και… ζόρισαν αρκετά το ΙΝΚΑ, αλλά μετά το 60’ περίπου έμειναν από δυνάμεις.

Στο 10’ από σέντρα του Τσικουδάκη ο Περδικάκης με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0), για να ισοφαρίσει στο 20’ με κεφαλιά-οβίδα ο Ζαχαράκης, από φάουλ του Μανουσάκη.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 48’ ο Τσίτας εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Σταθινάκη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα (2-1). Η Παλαιόχωρα έφτασε κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις με τον Ψαράκη, όπου στην πρώτη η μπάλα κατέληξε άουτ και στη δεύτερη απέκρουσε ο Βλαχάκης. Θετική επέμβαση είχε στη συνέχεια και ο Γύπαρης σε σουτ του Αποστολόπουλου.

Στο 75’ από κόρνερ του Γκουτσίδη ο Κυτράκης, που μόλις είχε μπει ξανά στο παιχνίδι, με κεφαλιά πέτυχε το 3-1 και πέντε λεπτά αργότερα ο Αποστολόπουλος πάσαρε στον Βεστάκη, που πλάσαρε σωστά για το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Αποστολόπουλος στο 85′ με πλασέ από πάσα του Παπαθανασίου.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Σινιοράκης-Κουρκουμελάκης

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Ασκητίδης (46’ Γαλανίδης), Κυτράκης (65’ Σφακιωτάκης), Σάμπα (65’ Κομπογεννητάκης), Σταθινάκης, Γιακουμάκης (75’ Κυτράκης), Ζντραβκόβιτς (46’ Ταταράκης), Περδικάκης (65’ Γκουτσίδης), Τσικουδάκης (65’ Παπαθανασίου), Δρακάκης (57’ Αποστολόπουλος), Τσίτας (65’ Βεστάκης).

Παλαιόχωρα (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης (46’ Γύπαρης), Θεοδωράκης, Ζαχαράκης, Τσαρτσίδης, Μποχώνης (79’ Θεοδωρακόπουλος), Μποτωνάκης, Μανουσάκης, Τζαγκαράκης (57’ Καστρινάκης), Κουλούρης (67’ Παπαδοκωνσταντάκης), Ζαϊμίδης (75’ Λιτσαρδάκης), Ψαράκης (79’ Καρανάκης).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook