Σε ένα σημαντικό διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί 16 και 17 Σεπτεμβρίου στη Βενετία θα λάβει μέρος το Ρέθυμνο Cretan Kings, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Στο 10ο Διεθνές τουρνουά μπάσκετ “City of Caorle” εκτός από την κρητική ομάδα συμμετέχουν και οι Ζαλγκίρις, Τρεβίζο και Βενέτσια.

Η ενημέρωση του Ρεθύμνου για το τουρνουα:

Το Ρέθυμνο Cretan Kings θα ανοίξει τα «φτερά» του εκτός ελληνικών συνόρων για να συμμετάσχει στο 10ο Διεθνές τουρνουά μπάσκετ «City of Caorle», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου στην Βενετία.

Η ομάδα μας θα παίξει δύο φιλικούς αγώνες, με την διοργανώτρια ομάδα Reyer Venezia Mestre να ανακοινώνει τις ομάδες και το πρόγραμμα του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Palamare di Caorle της Βενετίας. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν κορυφαίες ομάδες όπως η Ζαλγκίρις Κάουνας, η Βενέτσια και το Τρεβίζο. Αρχικά, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου η διοργάνωση θα ανοίξει τις πύλες της στις 19.00 (ώρα Ελλάδας) με το ματς Ζαλγκίρις – Τρεβίζο, ενώ στις 21.30 το Ρέθυμνο Cretan Kings θα αγωνιστεί κόντρα στην διοργανώτρια Βενέτσια. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν ο μικρός (19.00) και ο μεγάλος τελικός (21.30).

Το πρόγραμμα του τουρνουά «City of Caorle»

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

19.00 Ζαλγκίρις – Τρεβίζο
21.30 Ρέθυμνο Cretan Kings – Βενέτσια

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

19.00 Μικρός Τελικός
21.30 Μεγάλος Τελικός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook