Ο Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης ξεπέρασε το φράγμα των 10000 αναφορών σύμφωνα με την ιστοσελίδα Google Scholar  Citations

Η βασική έρευνητική κατεύθυνση  του Καθηγητή Κων/νου Ζοπουνίδη αναφέρεται  στην ανάπτυξη Πολυκριτήριων Συστημάτων Απόφασης και εφαρμογής των στα επιστημονικά πεδία της Χρηματοοικονομική Μηχανική, της Διαχείρισης Τραπεζικών Κινδύνων, του  Ενεργειακού Μάνατζμεντ και της  Διοίκησης  Επιχειρήσεων.

Είναι κατά σειρά ο τρίτος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης που επιτυγχάνει αυτή την επίδοση.

Ο Καθηγητής Κων/νος Ζοπουνίδης είναι επίσης Distinguished Research Professor στο Audencia Business School (Nantes Γαλλία).

Το Google Scholar είναι μία ελεύθερα προσβάσιμη μηχανή αναζήτησης Ιστού που αναπαράγει και μεταδίδει  το πλήρες κείμενο  της επιστημονικής βιβλιογραφίας σε  μια σειρά από μορφές εκδόσεων και επιστημονικών κλάδων.  Ο  δείκτης Google Scholar περιλαμβάνει τα πιο   έγκριτα σε απευθείας σύνδεση επιστημονικά περιοδικά και βιβλία, πρακτικά συνεδρίων, διατριβές, προδημοσιεύσεις, περιλήψεις, τεχνικές εκθέσεις, και άλλα επιστημονικές  βιβλιογραφίκές  έρευνες, συμπεριλαμβανομένων  και των διπλωμάτων  ευρεσιτεχνίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook