Τα… φτερά της για την Αγγλία άνοιξε η Βεατρίκη Σαρρή, που θα συνδυάσει τις σπουδές με το ποδόσφαιρο, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα, τόσο στη ζωή της όσο και στην καριέρα της.

Το “αστέρι” της γυναικείας ομάδας του ΑΟΧ, που “έβγαζε μάτια” από νεαρή ηλικία όταν “βομβάρδιζε” τα αντίπαλα δίχτυα με τις ομάδες των τμημάτων υποδομής των Νέων Χανίων, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική της καριέρα στη γυναικεία ομάδας της Λιντς.

Η Leeds Ladies, που αγωνίζεται στη γυναικεία Πρέμιερ Λιγκ, ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση της διεθνής Χανιώτισσας παίκτριας.

Η ανακοίνωση της Λιντς:

Οι Leeds Ladies είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ τους. Η Βεατρίκη Σαρρή εντάχθηκε στην ομάδα μας από την ομάδα της Α’ Κατηγορίας της Ελλάδας, ΑΟ Χανιά. Η Βεατρίκη είναι από τα Χανιά της Κρήτης όπου άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών. Εντάχθηκε σε μια μικτή ομάδα και έπαιξε μέχρι την ηλικία των 13, όταν στη συνέχεια προσχώρησε στην ομάδα γενέτειρά της. Ο AO Χανιά ήταν τότε στο τρίτο τμήμα. Η Βεατρίκη έπαιξε εκεί για 6 χρόνια έχοντας βοηθήσει την ομάδα της να φτάσει στην Α’ Κατηγορία, μετά από συνεχόμενες ανόδους. Στην ηλικία των 15 επιλέχθηκε η Βεατρίκη για να εκπροσωπήσει τη χώρα της. Η Βεατρίκη παρέμεινε στην Εθνική Ελλάδας παίζοντας  στις ομάδες κάτω των 16, κάτω των 17 και κάτω των 19. Πέρυσι και στην τρυφερή ηλικία των 17 η Βεατρίκη έκανε ντεμπούτο και στην Εθνική Γυναικών.

Για την υπογραφή της στις Leeds Leadies η Βεατρίκη είπε: «Φέτος εντάχθηκα στις Leeds Ladies.  Πάντα ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο στην Αγγλία και η Λιντς μου έδωσε την ευκαιρία να το κάνω. Για μένα η Λιντς είναι μια ευκαιρία να βελτιωθώ σε ένα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο, ενώ παράλληλα θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο για να επιτύχει τους στόχους της. Έχω εντυπωσιαστεί από την ανταπόκριση και την υποστήριξη που έχω λάβει από την ομάδα μέχρι τώρα και είμαι πραγματικά ανυπόμονη να ενταχθοώ στην ομάδα “.

Ο προπονητής της Λιντς Λιούις Άτκινσον με αφορμή την προσθήκη της Σαρρή είπε: «Είναι μεγάλη η χαρά που καλωσορίζω τη Βεατρίκη στη Leeds Ladies FC, μετά που την είδα να παίζει στην πατρίδα της την Κρήτη, στην Ελλάδα.  Υπογράφοντας μία διεθνή και ποιοτική παίκτρια όπως η Βεατρίκη δείχνουμε τις προθέσεις για τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Βεατρίκη και να βοηθήσω στην ένταξη της στη στενή μας ποδοσφαιρική οικογένεια του».

Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για να δούμε τη Βεατρίκη να δείχνει τις ικανότητές της εδώ στην Αγγλική Premier League και εκστασιασμένοι που επέλεξε τη Λιντς για να το κάνει. Παρακαλείσθε όλοι μαζί να προσφέρουμε ένα θερμό καλωσόρισμα στη Βεατρίκη Σαρρή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook