Στις κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/08) αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Χανίων.

Ο επικεφαλής της παράταξης που νίκησε στις πρόσφατες εκλογές, Στέλιος Βαρουξάκης (πρόεδρος της νέας Πειθαρχικής Επιτροπής) και ο α’ αντιπρόεδρος Νίκος Παπαδάκης έδωσαν το «παρών» στο Αστρίτσι και έτυχαν θερμής υποδοχής από τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ.

Με αφορμή την παρουσία των Βαρουξάκη και Παπαδάκη στην εκδήλωση και τη ζεστή φιλοξενία της ΕΠΣΗ η ΕΠΣ Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση:

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Χανίων νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ε.Π.Σ.Ηρακλείου και προσωπικά τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου για την πρόσκληση, την υποδοχή και την φιλοξενία στην κλήρωση των πρωταθλημάτων τους για την περίοδο 2016-2017. Η παρουσία του Στέλιου Βαρουξάκη επικεφαλή του νικητήριου συνδυασμού στα Χανιά και του Α’ αντιπροέδρου Νίκου Παπαδάκη στην εκδήλωση είναι μόνο η αρχή για την σύσφιξη των σχέσεων ΟΛΩΝ των Ε.Π.Σ της Κρήτης. Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στην δική μας κλήρωση που όπως είναι φυσικό είναι καλεσμένες όλες οι Ε.Π.Σ του νησιού μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook