Σε δυσάρεστη εμπειρία εξελίχθηκε η κατά τα άλλα ανέμελη βόλτα μιας Ηρακλειώτισσας στην παραλιακή.

Η ίδια έκανε τον περίπατό της όταν σε σημείο που δεν είχε φωτισμό, βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη με το πόδι της μέσα σε φρέατιο από ανοιχτή σκουριασμένη σχάρα.

Όπως η ίδια η γυναίκα περιγράφει στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Προς κάθε υπεύθυνο
Δήμο, Αστυνομία, Λιμενικό ….
περπατώντας όπως κάθε ανυποψίαστος Ηρακλειώτης στην παραλιακή για περιπατητές κάτω απ το Τάλως ξαφνικά σε σκοτεινό σημείο, δυο καμένες λάμπες, ολόκληρο το πόδι μου έπεσε σε φρεάτιο σκισμένη σχάρα βρώμικη και σκουριασμένη…

Στο τηλεφώνημα επι τόπου στην αστυνομία μου είπαν οτι είναι δουλειά του Λιμενικού. Στο τηλεφώνημα στο Λιμενικό μου εξήγησαν ότι είναι αρμοδιοτητα της Αστυνομίας.

Στο δεύτερο τηλεφώνημα στην Αστυνομία μου είπαν ότι στέλνουν αστυνομικό. Στο τρίτο τηλεφώνημα στην Αστυνομία μου εξήγησαν ευγενικά ότι πήραν αυτοί Δημο, Λιμενικό αλλά το περιπολικό είχε κάτι επείγον. Εννοείται ότι εγώ περίμενα εκεί μέσ’ τα αίματα πριν πάω για πρώτες βοήθειες να έρθει κάποιος να καταγράψει το περιστατικό για να κάνω μήνυση. Αυτά κορόιδα Ηρακλειωτες….

Επειδή το σημείο είναι επικίνδυνο, ειδικά το βράδυ που είναι σκοτεινά στο σημείο, είναι απαραίτητο ο δήμος να αντικαταστήσει άμεσα και χωρίς αναβολή τη σχάρα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook