Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, 56χρονος κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου δράσεως για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, έρευνα σε ποιμνιοστάσιο και περιβάλλοντες χώρους ιδιοκτησίας του 56χρονου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε να καλλιεργούνται επιμελώς σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, συνολικά έντεκα δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 97 γραμμαρίων, ποσότητα νωπών κορυφών δενδρυλλίων κάνναβης και αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook