Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς θα έχει την ευθύνη της κεντρικής παρουσίασης του διήμερου Agios Nikolaos Cliff Diving που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου στην λίμνη του Άγιου Νικολάου. Αυθόρμητος, ξεσηκωτικός και ατακαδόρος Θέμης Γεωργαντάς μετά από τα μουσικά βραβεία  του MAD 2016 θα δώσει τον δικό του παλμό στην διοργάνωση ενώ μαζί του στον σχολιασμό θα έχει και τον Νίκο Αντωνογιαννάκη που ήταν εκφωνητής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. 

Το παρόν εν τω μεταξύ τα θα δώσει και ο εγγονός του γνωστού και αγαπημένου ηθοποιού των Ελλήνων Λάμπρου Κωνσταντάρα ο οποίος έχει και το όνομα του παππού του.

Σημαντικό επίσης είναι και το γεγονός ότι οι 9 παγκοσμίου φήμης αθλητές μέλη της WHDF το πρωί της Παρασκευής από τις 10 έως τις 11.30 και το απόγευμα της ίδιας μέρας από τις 17.00 έως τις 18.00 θα δείξουν σε παιδιά τα μυστικά των καταδύσεων και θα διδάξουν τον σωστό τρόπο να πέφτει κανείς στο νερό. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook