Την “προκλητική” Πόρσε που κάθε μέρα βρίσκεται παρκαρισμένη σε κεντρικό πεζόδρομο του Ηρακλείου, καυτηριάζει μήνυμα αναγνώστη του Flashnews.gr, ο οποίος διερωτάται αν ο ιδιοκτήτης του πανάκριβου αυτοκινήτου δεν έχει 3,5 ευρώ για να παρκάρει το όχημα σε ένα από τα parking που υπάρχουν στην περιοχή.

“Τελικά μπορείς να φύγεις πάντα από το χωριό σου, αλλά το “χωριό” δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου, όταν το χεις βαθειά φυτεμένο στο αίμα σου”, σημειώνει σε οργισμένο τόνο ο αναγνώστης που υπογράφει ως “Πολίτης για το αυτονόητο και κατά της αστικής ξεφτύλας.”

Το σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες έχει ως εξής:

Κύριε Δντα,

“Ακριβό μου διθέσιο, γυφτιά μας καταραμένη.”

Ο “κύριος” το αγόρασε και καλά έκανε.

Αγνοώ, αλλά προσωπικά δεν μ’ ενδιαφέρει αν το αγόρασε τώρα που η τιμή του εξευτελιστηκε ή το χε προίκα από την εποχή που ο κάθαης μπορούσε με δανεικά κι αγύριστα να κυκλοφορεί με ένα πολυτελές όχημα.

Η ουσία και το θέμα είναι αλλού.

Ο οδηγός της Πόρσε παρκάρει μέρα μεσημέρι κατ επανάληψη σε κεντρικό πεζόδρομο του Ηρακλείου γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους και την στοιχειώδη αστική ευγένεια.

Γίνεται στόχος για περαστικούς και καταστηματάρχες της περιοχής.

Ίσως τα 3,5€ που θα πλήρωνε σε ένα από τα τρία (και μάλιστα σε σημείο αναπνοής) parking να του έπεφταν βαριά στο στομάχι.

Προτιμά να τον χλεύαζει ο κόσμος για 3,5 €!!!

Αυτή ίσως είναι η τιμή του οδηγού αυτού του πολυτελούς οχήματος.

Τελικά μπορείς να φύγεις πάντα από το χωριό σου, αλλά το “χωριό” δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου, όταν το χεις βαθειά φυτεμένο στο αίμα σου.

Αναγνώστης σας, Αντώνης Παπ.

“Πολίτης για το αυτονόητο και κατά της αστικής ξεφτύλας.”

Ευχαριστώ

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook