Με ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με ομάδα του τοπικού συνέχισε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Α.Ο. Χανιά.

Η ομάδα του Αντώνη Δρακόπουλου επικράτησε με 3-0 του Άρη Σούδας, σε αναμέτρηση όπου ο τεχνικός της ομάδας δοκίμασε ξανά αρκετούς παίκτες.

Οι Σταματής και Λύρας βρήκαν δίχτυα και σε αυτό το φιλικό, ενώ το άλλο γκολ πέτυχε ο Αργεντινός μπακ Φράνκι Βαλέντι.

Στο φιλικό συμμετείχαν ο  επιθετικός Κώστας Αποστολόπουλος (ημ. γέννησης 8 Ιουλίου 1993-πρ. ομάδες Αχαρναϊκός, ΟΦΗ, Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, Παναχαϊκή, Παναθηναϊκός), που πήρε μέρος το τελευταίο διάστημα στην προετοιμασία του ΙΝΚΑ και πέτυχε γκολ στα φιλικά ματς με Πανακρωτηριακο, Παλαιόχωρα, ο τερματοφύλακας Άρης Παπουρτζής (ημ. γέννησης 27 Ιανουαρίου 1995, πρ. ομάδες Νίκη Βολου, Αστέρας Τρίπολης Κ20, ΑΕΚ Κ20, Ολυμπιακός Κ17, Κ15, Ακαδημία Γιαννιτσών), ο αμυντικός Νίκος Κοζάκης (ημ. γέννησης 26 Οκτωβρίου 1995, πρ. ομάδες Θεσπρωτός, ΠΑΣ Γιάννινα Κ20, Παναιτωλικός Κ20, ΑΕΚ Κ20, Κ17) και ο νεαρός μέσος Θανάσης Μαργαρίτης (ημ. γέννησης 17 Μαρτίου 1997-πρ. ομάδες Αστέρας Τρίπολης Κ20, Κ17, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας), που αναμένεται να αποκτηθεί ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα στην προετοιμασία έχει ενσωματωθεί ο Λευτέρης Μάνικος, που από τον ΑΟΧ είχε επιστρέψει πέρσι στη γενέτειρά του, Λάρισα, για λογαριασμό του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Ακόμα συνεχίζουν να συμμετέχουν στις προπονήσεις και τα φιλικά τα αδέρφια Μανόλης και Γιάννης Χρυσός, που ανήκουν στον Παγχανιακό και πέρσι είχαν παραχωρηθεί σε Άρη Σούδας και Δόξα Παχιανών, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook