Δεκατρείς  αλλοδαποί, 8 άνδρες και 5 γυναίκες συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.

Οι αλλοδαποί επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία

Πρόκειται για τρεις υπήκοους Αφγανιστάν (17χρονος, 27χρονος και 26χρονη), τέσσερις υπήκοους Συρίας (29χρονος, 37χρονη, 18χρονος και 27χρονη), δύο υπήκοους Καμερούν (34χρονος και 26χρονη), δύο υπήκοους Ιράκ (24χρονος και 25χρονη), 32χρονο υπήκοο Κονγκό και 32χρονο υπήκοος Παλαιστίνης.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και συγκεκριμένα, ο 17χρονος Αρχών Ιταλίας, ο 27χρονος με την 26χρονη υπήκοοι Αφγανιστάν Αρχών Λιθουανίας, οι τέσσερις υπήκοοι Συρίας, ο υπήκοος Παλαιστίνης και η 25χρονη υπήκοος Ιράκ (η οποία συνόδευε το ανήλικο τέκνο της) Αρχών Βουλγαρίας, οι δύο υπήκοοι Καμερούν Αρχών Γαλλίας, ο 24χρονος υπήκοος Ιράκ Αρχών Ρουμανίας και ο 32χρονος υπήκοος Κονγκό Αρχών Βελγίου προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους, σχηματισθείσες δικογραφίες  οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook