Ο Τιάγκο Σίλβα στο διάστημα που συμμετείχε στις προπονήσεις και τα φιλικά του Κισσαμικού έπεισε τον Σπύρο Μπαξεβάνο για την αξία του και τελικά υπέγραψε στην ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα φιλικά και στις προπονήσεις της ομάδας και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί μακριά από τη χώρα του για λογαριασμού του Κισσαμικού.

Μαζί με τον Τιάγκο στα γραφεία της ΠΑΕ για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του βρέθηκε και ο Κίκε, που είχε ανακοινωθεί από τις 4 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Thiago Laranjeira Silva.

Το βιογραφικό του Τιάγκο Σίλβα:

Ημερομηνία γέννησης: 5 Νοεμβρίου 1987
Θέση: Μέσος

Είναι η πρώτη φορά που ο Τιάγκο Σίλβα θα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Βραζιλίας, έπειτα από πολυετή παρουσία σε συλλόγους της χώρας του. Έχει παίξει σε Nautico, Sete-Pe, CA Porto, Alagoano, Santa Cruz, Guarani, Tombense, Ypiranga, Pesquira-PE, Goianesia Esporte Clube, Juazeirense, Central, America-PE. Από τις αρχές Αυγούστου συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Χαίρομαι που η διοίκηση του Κισσαμικού μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην καριέρα μου μακριά από τη χώρα μου και που ανήκω πλέον στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας. Το διάστημα που βρίσκομαι εδώ βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Στα γραφεία της ΠΑΕ και ο Κίκε

Στα γραφεία της ΠΑΕ Κισσαμικός βρέθηκε και ο Enrique Boula Senobua “Kike”, που έχει ενταχθεί στην ομάδα από τις 4 Αυγούστου.

Ο Κίκε φωτογραφήθηκε με τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Τάσο Μωϋσιάδη και Γιώργο Καρμπαδάκη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook