Σε νέα “επίθεση” προς τον γνωστό καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό, προχώρησε σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του soccerplus.gr ο τέως επικεφαλής της ΕΠΣ Χανίων κ. Γιώργος Βούρβαχης, πριν δύο ημέρες.

Προφανώς η βαριά ήττα του στις εκλογές δεν τον αφήνει σε ησυχία και την περασμένη Πέμπτη μετά την απόφαση της ΕΠΟ να πραγματοποιήσει τις εκλογές της την 1η Οκτωβρίου στην Γεωργιούπολη, ο κ. Βούρβαχης προχώρησε σε μία νέα προκλητική δήλωση για τον Μανώλη Κονταρό.

Σύμφωνα με το έγκυρο αθλητικό site, ο κ. Βούρβαχης ανέφερε οτι ορίστηκαν οι εκλογές στη φωλιά του Κονταρού, στους «μαυροπουκαμισάδες» και στη συνέχεια τόνισε ότι θα υπάρξει έντονη παρουσία “ανθρώπων της νύχτας”, ρίχνοντας και πάλι τα βέλη του στον αγαπητό καλλιτέχνη ο οποίος υπήρξε ένας από τους σημαντικούς παράγοντες για την σαρωτική νίκη της παράταξης Βαρουξάκη και την ταπεινωτική ήττα του Γιώργου Βούρβαχη.

Μάλλον ξέχασε ο τέως Πρόεδρος ότι οι “άνθρωποι της νύχτας” που επιτέθηκαν στον Στέλιο Βαρουξάκη και την παράταξη του, προερχόταν από την πλευρά Βούρβαχη και αν έλειπε ο Μανώλης Κονταρός εκείνη την δύσκολη νύχτα των εκλογών της ΕΠΣ Χανίων ίσως να είχαμε άσχημες εξελίξεις. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook