Δείτε τις σέξι φωτογραφίες της στην διάσημη παραλία της Κρήτης – Χαρακτηρίζει το μέρος πολύ πιο εντυπωσιακό απ’ ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες

Στη διάσημη λιμνοθάλασσα του Μπάλου απόλαυσε σήμερα το μπάνιο της η μελαχρινή καλλονή Emily Ratajkowski, η οποία έσπευσε να φωτογραφηθεί με το μαγιό της στα καταγάλανα νερά της εξωτικής παραλίας της Κρήτης. 

«Η σημερινή παραλία. Ο φωτογραφικός φακός δεν μπορεί να αποτυπώσει την απίστευτη ομορφιά αυτού του μέρους», έγραψε το εντυπωσιακό μοντέλο στη σελίδα της στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια εικόνα του Μπάλου από ψηλά.

Η φωτογραφία του Μπάλου που ανέβασε η καλλονή

Σε δύο άλλες φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της, η Emily ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μαγιό, το οποίο αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα και τα πλούσια προσόντα της.

Στα εξωτικά νερά της λιμνοθάλασσας

Μετά από τις φωτογραφίες της από τη Σαντορίνη που έκαναν θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πανέμορφη Αμερικανίδα που έγινε γνωστή με την εκρηκτική εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines» συνεχίζει το tour της στην Κρήτη. Εχθές βρέθηκε σε παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια του νομού Χανίων, την οποία χαρακτήρισε «το ομορφότερο μέρος που έχει δει ποτέ».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook