Ο Γιάννης Καλαμπόκης μετά από πολυετή και σημαντική πορεία στο ελληνικό μπάσκετ, όπου τίμησε μεταξύ άλλων και τη φανέλα του Ρεθύμνου, γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Καλαμπόκη, που θα αφοσιωθεί πλέον εξ ολοκλήρου στα καθήκοντά του ως πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings με αφορμή την απόφαση του Γιάννη Καλαμπόκη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον ευχαριστεί για την πολυετή συνεισφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Για δύο χρόνια ο Γιάννης αποτέλεσε τον φυσικό αρχηγό της ομάδας μας και είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε από κοντά πέραν από τις αδιαμφισβήτητες αθλητικές του ικανότητες την ηγετική του φυσιογνωμία, την αγάπη του για το άθλημα και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Η οικογένεια του Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί τον Γιάννη Καλαμπόκη για όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια στην ζωή του, με την ελπίδα και την ευχή να παραμείνει στον χώρο του μπάσκετ που έχει πολλά ακόμα να προσφέρει από άλλα πόστα.