Επτά  αλλοδαποί, 3 άνδρες και 4 γυναίκες, συνελήφθησαν χθες, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.

Πρόκειται για τέσσερις υπήκοους Αφγανιστάν (40χρονο, 24χρονη,  32χρονη και 16χρονο), δύο υπήκοους Ιράκ (21χρονο και 34χρονη) και 27χρονη αλλοδαπή υπήκοο Συρίας, οι οποίοι επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ο 40χρονος, ο 16χρονος, η 24χρονη συνοδεύοντας το ανήλικο τέκνο της και η 32χρονη συνοδεύοντας τα δύο ανήλικα τέκνα της, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιαπωνίας, ο 21χρονος και η 34χρονη συνοδεύοντας το ανήλικο τέκνο της επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Πολωνίας και Τσεχίας αντίστοιχα και η 27χρονη επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιταλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία,

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους, σχηματισθείσες δικογραφίες  οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook