Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Κισσαμικό ο προπονητής της Κ20 του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας, που χαρακτήρισε οργανωμένη και με πολύ καλό υλικό την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Οι δηλώσεις του για το φιλικό: «Ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος για εμάς. Για κάποιο διάστημα ανταποκριθήκαμε, σίγουρα όμως υπήρχε διαφορά και εμπειρίας και ποιότητας και στο τέλος δίκαια ο Κισσαμικός κατέκτησε τη νίκη. Για εμάς ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για να δούμε τις δυνατότητες κάποιων παιδιών και το πώς ανταποκρίνονται. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε να βελτιώνουμε τους ποδοσφαιριστές καθημερινά. Εύχομαι στον Κισσαμικό να πετύχει τους στόχους του, καλή χρονιά και υγεία σε όλους».

Για το γεγονός ότι κόντρα σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις στη Football League η Κ20 στάθηκε καλά και μέχρι ένα σημείο κόντραρε τον Κισσαμικό: «Έχει πάρα πολύ καλό υλικό ο Κισσαμικός, καλούς ποδοσφαιριστές, είναι οργανωμένη ομάδα. Εμείς είχαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που ήρθαν από την Κ17, ακόμα δεν έχουν μπει στο νόημα και στις απαιτήσεις που έχει αυτή η κατηγορία της Κ19. Είχαμε κάποιες ελλείψεις με παίκτες που είναι ήδη στην πρώτη ομάδα για ένα φιλικό, αλλά θεωρώ ότι ήταν ένα καλό τεστ, μία καλή δοκιμή για τους περισσότερους παίκτες για να δούμε ακριβώς σε ποιους μπορούμε να στηριχθούμε, ποιοι χρειάζονται ακόμα βελτίωση και ποιοι αλλαγή νοοτροπίας και όλα όσα πρέπει να δείξουν για να είναι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού».

Για τους παίκτες που αναδεικνύονται από την Ακαδημία και πλέον στελεχώνουν την πρώτη ομάδα: «Αυτή τη στιγμή έχει φτάσει ο καιρός να δούμε και παίκτες από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα. Σχεδόν οι περισσότεροι παίκτες που ανεβαίνουν μπορούν να ανταποκριθούν,  έχουν τις δυνατότητες και τα στοιχεία, αλλά όπως ξέρετε ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις και της φανέλας και του κόσμου είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό πρέπει και υπομονή να κάνουν και συνεχώς να δουλεύουν για να βελτιώνονται»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook