Οι συνεργασίες από τη μέση και μπροστά είναι το κομμάτι πάνω στο οποίο πρέπει να υπάρξει βελτίωση στον Κισσαμικό, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Ο 45χρονος τεχνικός ήταν ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στην Κ20 του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας. Η ομάδα σίγουρα θα χρειαζόταν φιλικά με ομάδες της κατηγορίας μας, αλλά και η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού παίρνει τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα στη Super League και είναι δυνατή ομάδα, αν και βέβαια είχαν πολλές απουσίες τα παιδιά. Ευχαριστημένος είμαι σε γενικές γραμμές από την εικόνα. Αυτό που μας λείπει, αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε περισσότερο είναι οι συνεργασίες που πρέπει να έχουμε από τη μέση και μπροστά, ώστε να δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πετυχαίνουμε κάποιο τέρμα. Το σημαντικό για μένα είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά όλα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, υπάρχει διάθεση απ’ όλους. Ακολουθούμε ένα πλάνο, είμαι ικανοποιημένος ειδικά από τον τρόπο που φτάνει μέχρι την επίθεση η μπάλα, από εκεί και πέρα είναι αυτό το κομμάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, νομίζω ο χρόνος είναι υπέρ μας, μέρα με τη μέρα θα μπορούμε να βγάζουμε πιο εύκολα κάποια πράγματα στην επίθεση για να πετυχαίνουμε λίγο πιο εύκολα το γκολ»

Για το αήττητο στα φιλικά παιχνίδια: «Δεν λέει τίποτα αυτό. Εκτός από τα πρώτα φιλικά που ήταν πολύ δυνατά, τα επόμενα δεν είναι για εμάς μέτρο σύγκρισης, να μην παρασυρόμαστε. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει διάθεση για δουλειά. Έχουμε την επόμενη Τετάρτη ένα δυνατό φιλικό απέναντι στον Εργοτέλη, που είναι μία ομάδα που ενισχύθηκε πολύ για να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα και να ανέβει στην επόμενη κατηγορία κι εκεί πέρα θέλω να δούμε κάποια πράγματα αν μπορούμε να τα βγάλουμε».