Την απάντησή του δίνει ο Σύλλογος Κρεοπωλών Χανίων απέναντι στην καταγγελλία του Συνεταιρισμού Κτηνοτρόφου Χανίων για αθρόα εισροή αρνιών εκτός Κρήτης στο νησί. Οι κρεοπώλες ζητούν από τους κτηνοτρόφους αν έχουν να καταγγείλουν κάτι να το κάνουν με ονόματα και πράξεις και όχι μόνο με λόγια δημιουργώντας εντυπώσεις.

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Κρεοπωλών Χανίων:

“Ο Σύλλογος Κρεοπωλών καταγγέλλει την απαράδεκτη δημοσίευση του Συνεταιρισμού Κτηνοτρόφων Χανίων «περί αθρόας εισαγωγής αρνιών». Μια δημοσίευση που στόχο έχει να τρομοκρατήσει το καταναλωτικό κοινό και να διαβάλει τα μαγαζιά του Νομού αφήνοντας μονάχα υπόνοιες .

Εφόσον ο συνεταιρισμός Κτηνοτρόφων γνωρίζει ποιοι κάνουν την εισαγωγή αρνιών γιατί δεν προβαίνει σε ονομαστική καταγγελία απευθυνόμενος στον Εισαγγελέα; Με βάση το δελτίο τύπου ο συνεταιρισμός έχει πληροφορίες από του πελάτες και τα μέλη του, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει στέλνοντας τις στους αρμόδιους φορείς, ώστε να λυθεί το πρόβλημα εφόσον αυτό υφίσταται και έτσι να μην αφήνει αιχμές για όλα τα καταστήματα και να προφυλάξει με αυτό τον τρόπο το καταναλωτικό κοινό. 

Ο Σύλλογος διερωτάται ακόμα, εφόσον μόνο ο συνεταιρισμός (όπως αναφέρει στο Δ.Τ) είναι ο μοναδικός και αρμόδιος φορέας τότε τα υπόλοιπα σφαγεία γιατί είναι ακόμα ανοικτά; Γιατί λειτουργούν;

Εμείς πρώτοι πάντα καταγγέλλουμε και «κυνηγάμε» την κάθε παρανομία, η οποία στρέφεται εναντίον του συμφέροντος των Χανιωτών και των συναδέλφων μας. Και καλούμε το συνεταιρισμό να κάνει το ίδιο και να μην λέει απλά λόγια νομίζοντας πως έτσι θα λυθεί το όποιο θέμα έχει προκύψει. Πράξεις κύριοι, πράξεις!

Παρακαλούμε την υπηρεσία σας να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να σταματήσει αυτή η τρομοκρατία του κόσμου και  να καλέσει τον συνεταιρισμό να δώσει τα ονόματα εκείνων που προβαίνουν σε παρανομίες, ώστε να μην διαβάλλονται τα καταστήματα του Νομού που παλεύουν με όλα τα μέσα για την επιβίωση τους σεβόμενα το καταναλωτικό κοινό και προσφέροντας πάντα τα ποιοτικότερα προϊόντα.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook