Τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εκτέλεση των εργασιών για την τοποθέτηση καλωδίου στον δρόμο, καυτηριάζει πολίτης του Ηρακλείου ο οποίος καταγγέλλει κακοτεχνίες, μπαλώματα και χαντάκια στα οποία ήδη έχει προκληθεί ατύχημα με μικρό παιδί.

Παραθέτει μάλιστα, φωτογραφίες που απαθανατίζουν την κατάσταση που επικρατείσ τους δρόμους του Ηρακλείου στους οποίους εκτελείται το έργο.

Όπως αναφέρει αναλυτικά στην επιστολή του:

“Ως πολίτης αυτής της ταλαίπωρης πόλης εγώ αγανακτήσει με την ανευθυνότητα του εργολάβου αλλά και της γνωστής εταιρίας που εκπροσωπεί, των υπευθύνων του δήμου Ηρακλείου που εποπτεύουν υποτίθεται το έργο που αφορά στο πέρασμα καλωδίου κατά μήκος των δρόμων του Ηρακλείου. 

Τώρα και 1 μήνα έχουν ανοιχτεί κακότεχνα χαντάκια κατά μήκος των δρόμων από τα όρια του Πανεπιστημίου δίπλα στη ΔΟΥ Ηρακλείου, καθ’ όλη την οδό Ερμή, Πικροδάφνης, Κλεάνθους, Σκεπετζή και συνεχίζει προς το κέντρο Ηρακλείου με μήκος άνω των 5 χλμ., πλάτος από 5 έως και 15 εκατοστά και βάθος από 10 έως και 20 εκατοστά, αρκετά μεγάλα για να πέσει και να εγκλωβιστεί τροχός μεγάλης μηχανής και εννοείται ποδηλάτου όπως και συνέβη χθες στο ύψος της Ερμή όπου και το παιδάκι έπεσε από το ποδήλατο ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα.

Δεν υπάρχει καμία σήμανση του έργου για τους οδηγούς εκτός από 2 σημεία στα τόσα χλμ. ενώ σε κάποια σημεία έχει πέσει λίγο υποτυπώδες τσιμέντο για τα μάτια του κόσμου και σε αλλά, η σκόνη και τα χώματα που έχουν αφήσει, μετά από τόσο καιρό έχει κλείσει λίγο κάποια. 
Αναρωτιέμαι …πρέπει πρώτα πάλι να θρηνήσουμε κάποια ζωή έτσι ώστε να γίνει το αυτονόητο σε αυτό τον τόπο ;;;

Δ.Γ.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook