Στο Αεροδρόμιο του Μάλεμε βρέθηκε σήμερα ο γνωστός Κρητικός επιχειρηματίας Παύλος Βαρδινογιάννης προκειμένου να ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι, την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Ο κ. Π. Βαρδινογιάννης, γιος του Καπετάνιου Γιώργου Βαρδινογιάννη, είναι λάτρης του αθλήματος και έχει πραγματοποιήσει μερικές χιλιάδες άλματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια.

 


Στο Μάλεμε βρίσκεται το Skydive Athens, η πιο γνωστή αερολέσχη στην Ελλάδα και ήδη εδω και δυο ημέρες έχουν πραγματοποιήσει μερικές δεκάδες άλματα λάτρεις του αθλήματος από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, απο τα 14.000 πόδια (περίπου 3,5 χλμ).

Το συγκεκριμένο άθλημα είναι αρκετά διαδεδομένο σε όλον τον πλανήτη, ενώ η γειτονική Βουλγαρία συγκεντρώνει αρκετές χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. 

Το αεροδρόμιο του Μάλεμε είναι ιδανικό για την ανάπτυξη του skydiving, το οποίο μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε παρέα πάντα με εκπαιδευτή.

 

Εδώ και δύο ημέρες ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται στα Χανιά για το αγαπημένο του άθλημα και όπως μας είπε είναι πολύ ενθουσιασμένος που πραγματοποίησε άλμα στο ιστορικό Αεροδρόμιο του Μάλεμε.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook