Αρκετά γκολ σημειώθηκαν στους αγώνες του Σαββάτου (03/09) με τους οποίους άνοιξε η αυλαία στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Χανίων.

Στον 2ο όμιλο και σε συναρπαστικό παιχνίδι ο Ποσειδών Τσικαλαριών νίκησε με 3-2 την Ασπίδα. Στον 3ο όμιλο Ηρακλής και Άρης Σούδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στα Νεροκούρου. Ισοπαλία, που μπορεί να θεωρηθεί και ως έκπληξη λόγω διαφοράς κατηγορίας, σημειώθηκε στον Αλικιανό στο ματς του αρκετά ενισχυμένου Αστέρα Μανολιόπουλου και του Γρανίτη (2-2), που με το ρόστερ που έχει δημιουργήσει κάλλιστα θα μπορούσε να αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΧ.

Με το… δεξί ξεκίνησε η Σπάθα στον 5ο όμιλο, επικρατώντας 3-0 της Δάφνης, με γκολ των Κοκολαντωνάκη, Μοσχανάκη και Ντουντίγια. Στο 6ο όμιλο “διπλό” πέτυχε στους Αγ. Αποστόλους ο Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών, κόντρα στον ΔΑΑΟΧ με 3-0 (37’ Ράντεβ, 55’ Λίκα, 74’ αυτ. Κουτουλάκης).

Στον 7ο όμιλο επικράτησαν και στα δύο παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι. Στο Νιο Χωριό ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς νίκησε με 3-1 τον Τιτάνα και στα Καθιανά η Παλαιόχωρα ξεπέρασε το εμπόδιο της ΕΘΚ με 3-0 (16’ αυτ. Μπικάκης, 35’ και 50’ Ζαϊμίδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook